European Researchers’ Night 2020

CAT/ El projecte Viator-e participa a l’edició 2020 de la Nit Europea de la Recerca, amb un taller sobre el transport en època romana. Degut a la situació generada per la COVID-19, és un taller virtual que podeu seguir des de casa, a partir del dia 27 de novembre. 

Trobareu el vídeo en aquesta web: http://tarragona.nitdelarecerca.cat/ca/programacio/a/22/sense-cotxe-ni-navegador-per-les-rutes-del-mon-roma 

Descarregeu-vos el mapa de les vies de l’Imperi Romà si voleu fer l’activitat des de casa. L’exercici consisteix en dibuixar sobre el mapa els possibles itineraris per anar d’Hispalis (l’actual Sevilla) a Roma, passant per Tàrraco (l’actual Tarragona). Quin seria l’itinerari més ràpid? I el més econòmic? Al final del vídeo sabreu la meva resposta. Esperem que us divertiu!

MAPA

———————————————————————————————————————–

ESP/ El proyecto Viator-e participa en la edición 2020 de la Noche Europea de los Investigadores, con un taller sobre el transporte en época romana. Debido a la situación generada por la Covidien-19, es un taller virtual que puede realizar desde casa, a partir del día 27 de noviembre.

Encontrará el vídeo en esta web: http://tarragona.nitdelarecerca.cat/ca/programacio/a/22/sense-cotxe-ni-navegador-per-les-rutes-del-mon-roma 

Descargaros el mapa de las vías del Imperio Romano si desea realizar la actividad desde casa. El ejercicio consiste en dibujar sobre el mapa los posbles itinerarios para ir de Hispalis (la actual Sevilla) en Roma, pasando por Tarraco (la actual Tarragona). ¿Cuál sería el itinerario más rápido? Y lo más económico? Al final del vídeo sabréis mi respuesta. Esperamos que os divirtáis!

MAPA

———————————————————————————————————————–
 

EN/ The Viator-e project is taking part in the 2020 edition of the European Research Night, with a workshop on transport in Roman times. Due to the situation generated by COVID-19, it is a virtual workshop that you can follow from home, starting on November 27th.

You will find the video on this website: http://tarragona.nitdelarecerca.cat/ca/programacio/a/22/sense-cotxe-ni-navegador-per-les-rutes-del-mon-roma

Download the map of the routes of the Roman Empire if you want to do the activity from home. The exercise consists of drawing on the map the possible itineraries to go from Hispalis (the current Seville) to Rome, passing through Tarraco (the current Tarragona). What would be the fastest route? And the cheapest? At the end of the video you will know my answer. We hope you have fun!

MAP